Mathilde 

Het is een fijne massage; stevig en subtiel de stijve spieren aangepakt. In een fijne ruimte, met rustige achtergrond muziek. Voor herhaling vatbaar! 

Ervaringen Anicca body & mind

Lars van Dijk 

Met veel aandacht zorgt Danielle voor een prettige en vooral ontspannen sfeer. Op een zorgvuldige en rustige manier geeft zij haar massages. Het effect hiervan werkt nog langer door. 

Kyra Schuurman 

Bij de massages van Danielle kom ik helemaal tot rust. Ze masseert heel soepel en ervaren.

En daarnaast weet ze goed welke spieren extra aandacht nodig hebben. Ik ga altijd heel ontspannen en soepel weer naar huis, heerlijk. 

Karin de Reus 

Het is een massage afgestemd op de persoon. Er wordt goed gevraagd of het intenser of wat zachter mag. Heel prettig.  

Bijzondere vind ik dat er altijd plekjes gevonden worden waarvan ik niet wist dat er iets zat. Heb je een gebied wat iets meer aandacht verdiend, dan wil ze dat best doen in overleg.  

De klant wordt goed aangevoeld! 

Francisca van Dijk 

"Danielle heeft een integere en bescheiden manier van handelen en communiceren en voel mij meteen op mijn gemak. Danielle straalt in haar houding ook rust uit.  

 

Bij binnenkomst van de kamer waar de massage plaats vindt heerst ook een fijne en rustige sfeer met een ontspannend muziekje. Je mag kiezen welke olie je voorkeur heeft. In haar manier van masseren heeft ze een krachtige druk die mij helpt om te landen in mijn lichaam.

Ze blijft stilstaan bij de blokkades in je lijf en stemt dan momenten af of dit goed voelt. Voorafgaand aan de massage wordt ook afgestemd wat je wensen zijn. Ik kom in een diepe ontspanning die in de dagen nadien ook een soort roes brengt van ontspanning waar ik steeds op terug kan vallen.  Kortom een fijne ontspannende ervaring. 

Nienke 

Een heerlijke massage gehad, in een ontspannen en persoonlijke sfeer. Danielle is vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Helemaal weer ontspannen, een fijne ervaring. 

Kore

Hele fijne massage waarbij er echt de tijd voor je genomen wordt. Het was zo ontspannen dat ik bijna in slaap viel. Danielle is professioneel, masseert met aandacht en heeft een fijne warme aanraking. Ik voelde me veilig en geborgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rhea M. 

Daniëlle is een vriendelijke, rustige vrouw. Je voelt je welkom zodra je de deur binnenstapt. Ze legt helder uit wat de behandeling inhoudt en vraagt wat je wel en niet wilt. Heel fijn! De massage wordt gegeven in een kamer die rust en ontspanning uitstraalt en zodra je op de massagetafel ligt neemt de ontspanning de overhand. De massage is geweldig! Daniëlle voelt feilloos aan waar de spanning zit en zorgt dat de pijnpunten verlicht worden. Waarbij ze telkens afstemt of het ok is voor je. Het uur is veel te snel voorbij.

Ik kom zeker terug!