Burn-out coaching

 

Een burn-out is heftige ervaring.

Door er op de juiste manier mee om te gaan kan het een

hele mooie ontwikkeling tot gevolg hebben.

Soms houdt dit in dat je je leven op een heel andere manier mag inrichten,

graag ondersteun ik jou bij dit proces.

 

 

Holistische aanpak

 

Ben jij burned-out, overspannen of ervaar je veel stress, is er een grote kans dat je in veel spanningsklachten in je lichaam ervaart. Ik bied een burn-out traject aan, waarin ik naast de coach-gesprekken diverse technieken gebruik om lichaam en geest weer te helpen ontspannen.

 

Omdat een burn-out veel meer is dan een cognitief probleem, is het belangrijk naar het geheel te kijken. Niet alleen je geest, maar ook je lichaam staat op scherp en mag weer weer leren loslaten. Om deze reden zijn massage's, reiki en ontspanningsoefeningen een vast onderdeel in mijn sessies. Naast dat je hierbij even tot rust mag komen, leer je je ook bewust te zijn van de spanning in je lichaam en hoe deze weer los te laten. Je verhoog je jouw lichaamsbewustzijn, waardoor je onderandere beter eigen grenzen leert voelen en aangeven.

 

De winter in onszelf...

Al lijkt de wereld vergaan,

onder de grond groeien je wortels verder.

Geef je bodem rust, 

aandacht en de juiste voeding.!

Praktisch

 

Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur, afhankelijk van wat jij op op dat moment nodig hebt en aankan. Een sessie bestaat uit een gedeelte coaching en een gedeelte ontspanningstechnieken, massage of reiki.

 

 

De intake

 

De intake duurt een uur, dit is inclusief een behandeling van 30 minuten. Hierbij leer je mij kennen en kan je erachter komen of jij je prettig voelt bij mijn manier van werken en coachen.

 

Je kunt online een intake inboeken. Mocht je meer informatie willen, mag je een bericht sturen naar: 06-39091665. Indien gewenst bel ik je dan terug.

De sessies

 

Tijdens de coachsessies ga ik met jou onderzoeken wat jij op dat moment nodig hebt. Aan de hand van het intakegesprek en een aantal testen bekijken we waar jij op dat moment staat en wat er nodig is om je stress systeem weer tot rust te laten komen en herhaling te voorkomen. Afhankelijk van jouw situatie op dat moment kunnen we de coachsessies op diverse manieren richting geven.  

 

Hier kunnen onderwerpen aan bod komen, zoals het omgaan met piekergedachten of emoties, slaapproblemen, perfectionisme/ faalangst, werkhervatting, grenzen aangeven, gesprek aangaan met je werkgever of bedrijfsarts, terugval preventie, steun van je naasten verzamelen, je competenties versterken en nog veel meer.

 

Ieder proces is weer anders waardoor we ons puur laten leiden door wat voor jou op dat moment van belang is.